Инфо

11. март 2021.11. мар 2021.
Најефикаснији:  Ђ. Вучинић (фото: В. А.)

Најефикаснији: Ђ. Вучинић (фото: В. А.)

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Прилика за разигравање

Против Војводина екипа одиграла на шампионском нивоу. Стари Град прилика за ново уигравање свих. Корак по корак у успону до плеј офа. Одмарали Јанковић и Репановић
У Крагујевцу није било толико лоше колико резултат показује, али није било добро. Неколико дана касније против Војвдине је указано како би требало да игра тим са највишим амбицијама. Тим Војводине са неколико искусних и квалитетних појединаца, талентовани и искусних, репрезентативаца својих држава, познатих имена (Гавриловић на голу, Гусаров, Тркуља, Радованлија, Марић...) савладан је убедљиво, уз одмарање неких играча и разигравање свих који су били у конкуренцији.

Шабац – Војводина 15:5 (3:1, 6:2, 3:0, 3:2)
Градски базен. Судије: Петровић и Стефановић. Искључења: Шабац 10, Војводина 8. Петерци: Војводина 2 (2).
ШАБАЦ: Филиповић (6 одбрана), Ераковић, Марковић 1, Савковић 1, Ткач 3, Илић 1, Вучинић 4, Вуксановић, Драшковић 2, Тонковић, Стојановић 3, Велкић, Вукадиновић (3 одбране), Ћетковић 1.
ВОЈВОДИНА: Гавриловић, Марић, Максимовић, Митровић, Тинтор, Прекогачић, Радованлија 1, Тубић 2, Тркуља, Брешћански , Гусаров 2, Попадић, Биочанин.


Идеална прилика за сличан приступ је гостовање Старом Граду. Београђани су на зачељу и све је извесније да ће, као и Бањица, бити ван плеј оф зоне. До сада имају два ремија, против Бањице и Наиса. Квалитетом свакако нису адекватан ривал Шапчанима и утакмица у Беогрду би могла бити прилика да се разиграју и нови изданци шабачке ватерполо школе, уз наравно најискусније који подижу форму. Три бода су свакако императив као увертира за дерби са Партизаном где треба обезбедити предност домаћег терена у четвртфиналу плеј офа. Јанковић и Репановић су одмарали у дуелу против Новосађана.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa