Инфо

18. март 2021.18. мар 2021.
Девојка која је  пронашла своје срце
Светски бестселер

Девојка која је пронашла своје срце

Роман Девојка која је пронашла своје срце ауторке Џенифер Донели одушевио је читаоце широм света и одмах по објављивању доспео на листу Њујорк тајмса. Књига је преведена на више од петнаест језика, а у плану је и њена екранизација.

У свету у којем девојка може да буде само добра, послушна и пре свега лепа, нема места за ствари које Изабел воли. Када је Маман примора да одсече прсте на стопалима како би успела да навуче ципелицу и уда се за принца, превара ће бити откривена и принц ће уместо ње изабрати Елу, добру полусестру, савршену Пепељугу из бајке. Ипак, да ли је једина судбина зле полусестре да остане у запећку, осуђена на несрећу?

Ово је прича из другог времена, оног у ком су вукови сачекивали девојчице у шумама, у ком су звери тумарале ходницима уклетих замкова и вештице вребале децу из својих слатких кућа са ушећереним крововима.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу Девојка која је пронашла своје срце


То време је одавно прошло. Али вукови су и даље овде и, верујте, двоструко су лукавији. Звери су такође ту. И смрт још вреба из шећерне глазуре. Ово је прича за сваку девојку која скрене с пута. И за ону која је изгубила себе. Знајте, веома је опасно скренути с правог пута. Али понекад је још опасније остати на њему.
Љубитељи бајковите литературе и прича о великим животним истинама са задовољством ће се препустити књизи Девојка која је пронашла своје срце. Роман који одузима дах, узбудљив и животан, доступан је путем сајта www.vulkani.rs.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa