Инфо

22. септембар 2011.22. сеп 2011.
15. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ШАПЦА

ПЛАНОВИ И СТАТУТИ

На петнаестом заседању градске Скупштине, одржаном прошлог петка, између осталог усвојен петогодишњи план одбране од поплава, изгласана одлука о изради Генералног урбанистичког плана “Шабац 2020“, именован нови директор ЈКП “Топлана ““ Шабац“
Традиционално негодовање представника опозиције што нема директног телевизијског преноса, означило је почетак 15. заседања шабачке градске Скупштине. Предложени дневни ред обухватао је четрнаест тачака. Најважније међу њима тицале су се доношења петогодишњег општег плана одбране од поплава, процене угрожености, потреба и могућности за заштиту и спасавање становништва и материјалних добара, израде Генералног урбанистичког плана “Шабац 2020“, именовања новог директора ЈКП “Топлана ““ Шабац“.
- Не кажем да предложене теме нису важне, али у овом тренутку постоје и битнија питања. Проблеми наших грађана. Питање начина на који функционише привреда града Шапца, проблеми корупције, криминала, незапослености. По нашим схватањима, прва тачка о којој би данас требало расправљати је стање у пољопривреди. Односно изналажење начина како да се помогне сељаку, јер је пољопривреда једино што нас може из кризе избавити ““ рекао је испред СРС Србољуб Живановић, док је представник ДСС Александар Павловић, изнео незадовољство што се у скупштинској процедури није нашао предлог ове странке да се постојеће градске комуналне таксе које плаћају мали предузетници смање.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa