Инфо

25. март 2021.25. мар 2021.
За још савременију наставу
ДОНАЦИЈА ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ СТИГЛА И У МАЧВАНСКУ СРЕДЊУ ШКОЛУ

За још савременију наставу

Мачванска средња школа у Богатићу нашла се међу 52 образовне институције ове врсте у Србији које су добиле донацију Европске уније, укупне вредности 2,7 милиона евра. Од овог износа школи у Богатићу додељено је више од 10.000 еура, што је уложено у специјализовану опрему неопходну за реализацију наставе у модернизованом образовном профилу ветеринарски техничар.

- Наша школа редовно привлачи велику пажњу ученика, будући да школује савремене профиле ученика који су изузетно тражени у привредном развоју средине у којој егзистирамо и шире. Она је лепа, уредна и савремена образовна институција, све атрактивнија за младе људе. Нова опрема на којој се захваљујемо Европској Унији и Влади Србије само ће побољшати и осавременити наставу, каже директор школе Милица Дражић.

Овим су, истиче она створени услови за још квалитетнији наставни процес, практично стицање знања и вештина. По њеној оцени то се посебно односи на наставни програм из епизооотилогије, патологије, болести животиња, хирургије и других стручних предмета, који ће моћи уз нову опрему да се боље реализују.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa