Инфо

29. септембар 2011.29. сеп 2011.
РУКОМЕТ: СЕХА ЛИГА

НА КОРАК ОД ИЗНЕНАЂЕЊА

РК Металург (Скопље) ““ МП Зорка Керамика (Шабац) 21:19 (12:8)
Минути су делили Шапчане од великог изненађења, и освајања бода у Скопљу. Тек у последњим секундама меч је одлучен, али и поред пораза, борбеност и игра Металопластика ЗК су за сваку похвалу
Хала Автокоманда, гледалаца 2000. Судије: Павићевић и Ражнатовић (Црна Гора). Седмерци: Металург 6 (4), МП Зорка Керамика 1 (0). Искључења: Металург 8, Металопластика 12 минута.
МЕТАЛУРГ: Станић 17 одбрана, Ракчевић 3, Левов 1, Димовски, Марковић 5, Георгиевски 2, Манасков 3, Миркуловски 1, Маркоски 2, Мојсоски, Стоилов, Батиновић, Стојчевски, Јоновски, Алушовски 4, Ангелов.
МП ЗОРКА КЕРАМИКА: Рајчић 5 одбрана, Карановић 3, Максимовић, Живановић, Кречковић, Видаковић, Марјановић 4, Драгаш 5, Медурић 2, Марковић, Грујичић, М. Митровић, Л. Митровић 5, Тодоровић, Арсић.
Играч утакмице: Дарко Станић (Металург)
Иако је млади састав Металопластика Зорка Керамике у дуел 3. кола регионалне СЕХА лиге, против најбољег македонског тима ушао као аутсајдер, мало је недостајало да Шапчани приреде сензацију, и да из престонице Македоније кући дођу непоражени. Ипак, бодови остају Металургу, овогодишњем учеснику Лиге шампиона, али популарни пластичари могу да буду више него задовољни игром коју су приказали у суботу.
Од првог минута, Металург је кренуо одлучно, и убрзо је створио предност. Већ у 6. минуту резултат је био 3:0, а десет минута касније вођство је било 7:2, односно 9:4 почетком последње трећине првог полувремена. Крајем првог дела, игра плавих (који су у суботу играли у белим дресовима) се стабилизује, те се на одмор одлази при резултату 12:8.
Старт другог полувремена подсетио је на почетак меча. Македонци стижу до 6 голова предности у 36. минуту. У тим тренуцима се чинило да је убедљив пораз нашег тима неизбежан. Међутим, Метлопластика после таквог заостатка, улази у одличан период игре, праћен серијом од 5:0, да би у 48. минуту Шапчани стигли до изједначења, 16:16. До краја меча се играло практично гол за гол, а утакмица је одлучена у последњим секундама, када су при вођству Металурга 20:19, искључена 2 играча Металопластике, уз досуђен седмерац, чијом је реализацијом постављен коначан резултат 21:19.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa