Инфо

25. март 2021.25. мар 2021.
Пуштен с ланца  у продаји
Графички роман за децу Догмен:

Пуштен с ланца у продаји

Наставак бестселера Нјујорк тајмса је пред нама!

Дечаци и девојчице широм света одушевљени су херојем Догменом! А сада, коначно, пред вама је наставак несвакидашње, узбудљиве авантуре – Догмен: Пуштен с ланца! Овај графички роман је један од најчитанијих и највољенијих дечјих наслова, бестселер који се на листи најпродаванијих дечјих серијала Нјујорк тајмса налази међу прва три топ-наслова више од 150 недеља.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу Догмен.


Акција, напетост и много смеха су загарантовани! Стрип Догмен: Пуштен с ланца је написан за дечаке и девојчице од 9 до 12 година, а жаргон и хумор су потпуно прилагођени њиховом узрасту.

Први роман одушевио је наше малишане, који су с нестрпљењем чекали нове авантуре омиљеног хероја, полицајца Догмена. У нвој књизи открићемо шта је шеф добио за рођендан, како је Перајко постао већи злоћа чак и од мачка Питија и зашто Догмен не воли да се купа.

Да ли ће Догмен успети да спасе свет, открићете у наставку хит романа за децу, који је преведен на више од 25 језика и прилагођен жељама данашњих младих читалаца. Осим што подстичу креативност, оба наставка приче о неустрашивом полицајцу Догмену обрађују и универзалне теме као што су доброта, упорност, емпатија.

Не пропустите прилику да свог малишана обрадујете овом јединственом књигом, уз коју су авантуре загарантоване. Графички роман Догмен: Пуштен с ланца можете поручити путем сајта.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa