Инфо

25. март 2021.25. мар 2021.
фото: ашк (фб)

фото: ашк (фб)

АТЛЕТИКА: ЗИМСКА ЛИГА

Шампионке и вицешампиони

Атлетски шабачки клуб Темпо одбранио је титулу екипног сениорског шампиона Зимске лиге у бацачким дициплинама у конкуренцији дама. Шапчанке су освојиле прво место са 76 бодова, више него дупло бољим остварењем у односу на прве пратиоце, митровачки “Срем” са 37.

Катарина Гачевић, Милица Познановић и Тамара Павловић освојиле су прва места у својим дисциплинама. Гачевићева је прва у бацању кугле уз хитац од 12 метара и 13 центиметара, Милица је победила конкуренцију у диску 41,09 метара, док је Павловић надмашила све у бацању кладива, 39,20 метара. Поменуте победе су двоструке, јер је Познановић освојила позицију два у бацању кугле (12,05), док је Катарина вицешампион диска (39,02). Александра Павловић (38,06) је друга у кладиву.

Успеху је допринела и Александра Лукић освајањем шестог места у бацању кугле. Миливој Ћирић се надметао као млађи јуниор освојивши добре позиције, седму у бацању копља и десету у бацању кугле.
Бадовиначки „Спринт“ је заузео другу позицију међу сениорима. У неизвесној борби нешто боља била је Рума 54:47 бодова. Никола Росић је други у бацању копља 54,91 цм, Чајић шести, Јовановић осми. Грновић Александар трећи у диску, девети у кугли. Вељко Росић је други у бацању копља до 18 година.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa