Инфо

1. април 2021.1. апр 2021.
Хвала на несебичој подршци приликом вакцинације
ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ МИНИСТРА ЗДРАВЉА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ ШАПЦА

Хвала на несебичој подршци приликом вакцинације

У овим тешким временима за све нас, дубоко цијеним Вашу сарадњу и допринос да се процес вакцинације запослених у здравственим установама и установама социјалне заштите из Републике Српске, који су највише изложени ризику од оболијевања од COVID-19, у Вашем граду организује и спроведе на најбољи могући начин за добробит наших вакцинисаних радника
Министар здравља и социјалне заштите у Влади Републике Српске др Ален Шеранић упутио је писмо захвалности градоначелнику Шапца др Александра Пајићу за несебичну подршку Републике Србије, и града Шапца у процесу вакцинације запослених у здравственим установама и установама социјалне заштите из Републике Српске.

,,Част ми је да Вам као министар здравља и социјалне заштите у Владе Републике Српске, у име Владе Републике Српске, у своје лично име, те у име свих запослених у здравству и социјалној заштити у
Републици Српској, искрено захвалим за несебичну подршку коју сте нам пружили у процесу вакцинације против COVID-19.

У овим тешким временима за све нас, дубоко цијеним Вашу сарадњу и допринос да се процес вакцинације запослених у здравственим установама и установама социјалне заштите из Републике Српске, који су највише изложени ризику од оболијевања од COVID-19, у Вашем граду организује и спроведе на најбољи могући начин за добробит наших вакцинисаних радника.

Изрази пажње које су при томе према нашим здравственим радницима и запосленима у установама социјалне заштите упутили представници Вашег града, колеге запослени у здравстеном систему, као и становништво, вриједан су подсјетник на пријатељство и најбоље односе које негују Република Српска и Република Србија.

Посебно поштовање имам према предсједнику Републике Србије Александру Вучићу, који је у договору са српским чланом и предсједавајућим Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, омогућио овај вид подршке и важну вакцинацију запослених у здравству и социјалној заштити из Републике Српске.
Биће ми част да и убудуће сарађујемо у најбољем духу.

Уз изразе поштовања, желим вам добро здравље и успјех у раду”, написао је у писму министар Ален Шеранић.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић истакао је да је ово резултат добре сарадње и ранијег договора председника Републике Србије Александра Вучића и председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика и апеловао на све суграђане да се пријаве за вакцинацију против вируса корона.
,,Апелујем на све суграђане да се вакцинишу против коронавируса. То је једини начин да се изборимо са пандемијом која је захватила цео свет. На овај вирус нико није имун, ни млади, ни стари. Зато се пријавите за прву дозу вакцине да бисмо се што пре вратили нормалном животу. Држава је обезбедила довољан број вакцина. Искористимо шансу да изаберемо вакцину коју желимо да примимо и тако заштитимо и себе, и друге”, рекао је градоначелник Пајић.

У Шапцу је до сада обе дозе вакцине примило 164 запослених у здравственим установама и установама социјалне заштите из Републике Српске.

До сад је укупно вакцинисано 33.408 Шапчана, док је две дозе вакцине примило 14.152 .

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa