Инфо

1. април 2021.1. апр 2021.
Први ребаланс буџета
ОДРЖАНА ДРУГА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ У 2021. ГОДИНИ

Први ребаланс буџета

Дана 26.03.2021. године, одржана је друга редовна седница Скупштине општине Владимирци у 2021. години. Седницу је сазвао и истом председавао, председник Скупштине Раде Ковачевић, а присуствовало је 24 одборника, који су се изјашњавали о 13 тачака дневног реда.

Прва тачка дневног реда, коју су одборници изгласали била је Предлог одлуке о екстерној ревизији завршног рачуна буџета Општине Владимирци за 2020. годину. У материјалу за седницу одборницима је била достављена и сагласност Државне ревизорске институције, као законом прописан услов за вршење екстерне ревизије буџета.

Друга тачка односила се на Предлог одлуке о првом ребалансу буџета Општине Владимирци за 2021. годину. Након што је руководилац Одељења за финансије, буџет, привреду и локално-економски развој тачку образложила, иста је стављена на гласање и усвојена.

На седници усвојен је и Предлог одлуке о покретању поступка отуђења непокретности из јавне својине Општине Владимирци прикупљањем писмених понуда.

Наредне тачке дневног реда о којима су се одборници изјашњавали и исте усвојили, односиле су се на Извештаје о раду за 2020. годину, и то: Јавног комуналног предузећа „Извор“ Владимирци, Дома здравља „Владимирци“ Владимирци, Центра за социјални рад Владимирци, Библиотеке „Диша Атић“ Владимирци и Туристичке организације Општине Владимирци.

Након спроведене процедуре за избор директора, на седници Скупштине Општине Владимирци, именована су и два директора.

За директора Туристичке организације Општине Владимирци, решењем је именован Иван Пакић из Јаловика.

За директора Центра за социјални рад Владимирци, решењем је именован Здравко Перић из Дебрца.
http://vladimirci.org.rs

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa