Инфо

1. април 2021.1. апр 2021.
фото: с. с.

фото: с. с.

ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

НАДИГРАВАЊЕ НА КРОВУ

Подразумева се значај доброг резултата и улога аутсајдера. Вождовац се подигао у Нишу. Мачва комплетна уз изузетак Бране Марковића. Београђани у сигурној зони
Тешко је рећи нешто по питању Мачве, а да не буде понављање. Одавно опстанак није реално достижан, али док је математике, теорије и приче о реорганизацији, нада постоји, негде, некаква. Наравно да су потребне победе, следи низ нешто лакших дуела, само што Шапчани немају луксуз да било који дуел отпишу, чак и када су наспрам њих апсолутни фаворити.

Вождовац је већ годинама стабилан, добро организован клуб, негде на трагу Чукаричког, али још далеко од „брђана“. Свакако су у наредном дуелу, против шабачког ривала фаворити. Имали су малу кризу резултата претходна четири кола, али су победом у Нишу показали квалитет за највиши ранг. Један су од тимова коме домаћи терен не значи много. Нишић, Вујиновић, Стоисављевић су најефикаснији, Прековић, Стојчев и Цветиновић су свима познати, а од зиме је и некадашњи играч Мачве Дукић алтернатива у одбрани.

У стручном штабу Мачве наглашавају да је игра боља од резултата у овој полусезони и да су спремни за надигравање против Вождовца и иако препуштају улогу фаворита домаћину, желе позитиван резултат.
-Форма нам је у успону, ефикаснији смо, на досадашњу полусезону треба гледати са оптимизмом по питању игре овог младог тима, верујем да долазе и бољи резултати. Вождовац је квалитетан, али хоћемо да искористимо њихове слабости и евентуални релаксиран приступ – истичу у Мачви.

Милош Адамовић, Вероватно најбољи играч екипе уз голмана Гордића биће спреман потпуно за гостовање у Београду, као и млади нападач Ортиз, једино је Брана Марковић ван екипе и упитан је наступ до краја сезоне.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa