Инфо

29. септембар 2011.29. сеп 2011.
ЗАПОШЉАВАЊЕ ДИПЛОМИРАНИХ ИНЖЕЊЕРА ПОЉОПРИВРЕДЕ

СТРУЧНА ПОМОЋ ДОБРО ДОШЛА

Пројекат ангажовања асистената пољопривредних саветодаваца у сарадњи са Пољопривредним службама за текућу и наредну годину у организацији Министарства пољопривреде, трговине, водопривреде и шумарства спроводи се у циљу подизања пољопривредне производње и информисаности пољопривредних произвођача
Министарство пољопривреде је заједно са Институтом за примену науке организовало овај програм који је намењен незапосленим дипломираним инжењерима пољопривреде различитих смерова који се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање.
У Шапцу је око четрдесет незапослених дипломираних инжењера пољопривреде похађало овај семинар. Програм едукације трајао је 14 дана, а сутра тачније 30. септембра одржаће се тест знања. Након положеног теста сви полазници ће имати могућност да се укључе у овај пројекат и да учествују у подизању нивоа коришћења пољопривредних капацитета.
По завршетку програма дипломирани инжењери стећи ће нова знања из области која нису била обухваћена програмом редовног образовања и овладати саветодавним и комуникационим вештинама и техникама у раду са земљорадницима.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa