Инфо

15. април 2021.15. апр 2021.
Амбиције остварене
КОШАРКА: АКТУЕЛНОСТИ

Амбиције остварене

Сезона коју је обележила Дуга опстанком у Првој лиги. Своје амбиције остварио и М015, задржао статус у Првој регионалној лиги. ОКК Шабац играо плеј оф, али без шанси за виши ранг
Одавно кошарка у Шапцу не изазива велику медијску пажњу, нити постоји атмосфера као у време чувене „Иве“. Ипак, у складу са могућностима и амбицијама још једна сезона је окончана, рекли би, на задовољавајући начин, бар по питању два клуба, ДУГЕ и М015.

Кошаркашице „Дуге“ у још раније окончаној сезони, обезбедиле су опстанак у Првој лиги и другу узастопну сезону у елитном рангу такмичења, што је и био примарни циљ. Успех клуба употпуниле су кадеткиње (које у многоме чине и први тим) освајањем доминантног првог места у западној Србији и још једног пласмана у Квалитетну лигу за свој узраст у наредној сезони.

Мушка кошарка није на завидном нивоу. После неколико година имали смо представника у трећем рангу, Првој регионалној лиги и деби М015 завршен је успешно, опстанком међу трећелигашима. На крју плеј аута Шапчани су заузели четврто место. Учинак од седам победа и седам пораза. У нижи ранг су елиминисани краљевачка „Слога Елит“ и „Смедерево“. Чачак 94 је у Другој лиги.

ОКК ШАБАЦ је изборио плеј оф групу Друге регионалне лиге, али су се у борби за виши ранг издвојили Милешевац и ваљевски „Раднички“. Шабац је на крају освојио пето место. Мајурски МИКС је освојио последње место на крају сезоне у Другој регионалној лиги.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa