Инфо

22. април 2021.22. апр 2021.
Грађани имају поверење у нас
ВАКЦИНАЦИЈА КОРИСНИКА УСЛУГА CARITASA

Грађани имају поверење у нас

Сад смо у таквој позицији и могућности да од нас све зависи, па позивам све грађане који желе да приме вакцину да то и учине на неколико вакциналних пунктова на територији општине Богатић
На имању Авлија одрживог развоја у Богатићу, организована је акција имунизације корисника услуга „Caritas“ удружења, као и свих запослених АстраЗенека и Синофарм вакцином. Вакцинални пункт је обишао заменик председника општине Богатић Теодор Теодоровић у друштву са директором Дома здравља Богатић доктором Александром Мартиновићем и директором „Caritas Šabac“, господином Мирољубом Николићем.
-Највеће богатство општине Богатић су људи, све се базира на људима, нема ништа прече и важније од тежње и жеље да грађани остану живи и здрави. Ова данашња акција је један од начина да људе упознамо са значајем вакцинације и едукујемо у том правцу да је масовна имунизација становништва једини начин да се однесе коначна победа у борби против корона вируса. Чином вакцинације првенствено штитимо себе, а затим и људе у својој околини. Још једном ћу искористити прилику да се захвалим медицинским радницима који спроводе поступак имунизације и свима који помажу у свакодневном раду, као и нашем Дому здравља на одличној организацији читавог процеса и наравно нашој држави на обезбеђеним вакцинама. Сад смо у таквој позицији и могућности да од нас све зависи, па позивам све грађане који желе да приме вакцину да то и учине на неколико вакциналних пунктова на територији општине Богатић. Локална самоуправа ће и убудуће наставити са организовањем и спровођењем оваквих и сличних акција, јер се показало да наши суграђани одобравају такву врсту активности, да имају поверења у нас, а то велики одзив најбоље и доказује- изјавио је заменик председника општине Богатић Теодор Теодоровић.
ФБ страница: Председник општине Богатић-Милан Дамњановић

Најновији број

17. јун 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa