Инфо

6. август 2009.6. авг 2009.
ПРИЧА О МАРАТОНУ

ИЗ КИЛОМЕТРА У КИЛОМЕТАР

Јубиларни 40. пливачки маратон донео је пословичну ужурбаност на стару у Јарку уз знатижељу локалног становништва које деценијама живи уз своје маратонце. Они опет у миру размишљања о трци тек срамежљиво прикривали трему победника.
Рок Керин је неколико година гост Шапца а улогу фаворита је покушао прикрити повредом која је по гримасама на лицу претила.
- Волим овај маратон и волим тријумф зар и рећи. Плашим се повреде, све остало ми је по вољи, и стаза и атмосфера и опроштај Рајшића чине ниво који негујете скоро пола века, зборио је Словенац који је у високом стилу пливао од старта до циља.
Главни судија Мирослав Пановић је имао посла преко главе у организационом техничком делу, исписивао бројеве, сређивао евиденцију и тврдио да је све под конац.
Ишчекивао се трио из Новог Пазара а ту бележимо гест шабачког вука Милорада Рајшића који је четрдесетак минута пре старта одјездио глисером до Старог града по учеснике његове опроштајне трке, вратио минут пред старт и приредио Шапчанима последње задовољство дружења од Јарка до Шапца...

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa