Инфо

22. април 2021.22. апр 2021.
Реализовано десет семинара за 300 учитеља
Традиционални Сусрети учитеља сада у новом руху

Реализовано десет семинара за 300 учитеља

Пандемија је у наше животе унела велике промене тако да ови сусрети се нису одржали непосредно већ on line, путем разних апликација и платформи ZOOM - а, Google meet – a
и Microsoft Teams
Током протеклог викенда у Шапцу се одржала традиционална манифестација учитеља али на другачији начин него претходних година.
Учитељи Шапца као и околиних места Владимираца, Дебрца, Коцељеве, Кленка који су чланови Друштва учитеља Шапца, су и ове године похађали семинаре у оквиру годишњег Сусрета учитеља.
Град Шабац је као и претходних година у целости финансирао ову манифестацију и тако наставио да улаже у стручно усавршавање просветних радника.
Пандемија је у наше животе унела велике промене тако да ови сусрети се нису одржали непосредно већ on line, путем разних апликација и платформи ZOOM - а, Google meet – a и Microsoft Teams.
Учитељи су се из својих домова прикључивали на семинаре за које су се определили и који ће им помоћи да надограде своје професионалне компетенције.
Реализовано је десет семинара и било је присутно око 300 учитеља.
Друштво учитеља Шапца и у овој школској години брине о стручном усавршавању. Тако да је организовао много стручних скупова on line у сарадњи са Савезом учитеља Републике Србије.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa