Инфо

6. октобар 2011.6. окт 2011.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“ (7. КОЛО)

ПРВО ПОСРТАЊЕ

ФК “ЖЕЛЕЗНИЧАР“ - ФК „МАЧВА“ 1:0 (1:0)
Лајковац, 02.10.2011.године. Стадион ФК Железничар“. Гледалаца 1.000. Главни судија: Радовановић Славиша (Лаћарак). Помоћне судије: Радеан Марјан (Зрењанин) и Машић Бранислав (Зрењанин). Стрелци: 1:0 у 28.минуту Гентић. Жути картони: Обрадовић у 22.минуту, Гентић у 70.минуту, Маровић Иван у 90.минуту (ФК “Железничар“), Зарић у 35.минуту и Тарабић у 59.минуту (ФК “Мачва“).
ФК “Железничар“: Терзић, Живковић, Јовановић (од 67.минута Миливојевић), Гентић, Николић, Ашковић, Марковић (од 64. минута Љубичић), Обрадовић, Радисављевић, (од 59.минута Марковић Иван), Радованчевић, Марковић Небојша.
ФК “Мачва“: Радукић, П.Гаврић, Пејовић, Ђукановић, Тодоровић, И.Радовановић, Зарић (од 46.минута Милутиновић), Тарабић, Б.Живановић (од 46.минута Гајић, Ковачевић (од 60.минута Милинковић ), Гаврић.
На овогодишње гостовање у Лајковац, на прву утакмицу са екипом из самог врха табеле у овом првенству, ФК “Мачва је кренула ослабљена за повређене Самуровића, А.Радовановића, Ристивојевића и Вуковића. Занимљиво је рећи да екипи ФК „Железничара“, Шапчани нису дали гол у последњих пет првенствених утакмица одиграних у Лајковцу, а камоли победили. У исто време, екипа ФК “Железничара“ је остајала у овом рангу такмичења управо захваљујући резултатима које је остварила ФК “Мачве“, што у директном судару, што победом ФК “Мачве“ над директним конкурентима Лајковчанима за испадање.
На том, првом тежем гостовању у овом првенству, ФК „Мачва“ није успела да донесе ни један бод. За игру коју је приказала на овој утакмици, боље није ни заслужила. Једноставно срећа која нас је послужила у Белошевцу и Љубићу, није нас послужила у Лајковцу.
Током целе утакмице ФК “Мачва“ је имала само једног расположеног играча, Гаврића, који није могао сам да организује игру, враћа се по лопту, ствара шансе и даје голове. Ипак постоје неки закони физике. Прву озбиљну шансу ФК “Мачва“ је створила у 85.минуту утакмице, када се Гајић, ничим изазван, спетљао негде око једанаестерца противника и лопта се докотрљала до голмана ФК “Железничара“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa