Инфо

6. октобар 2011.6. окт 2011.
БОДИ БИЛДИНГ

ПОВРАТАК ШАМПИОНА

У прошлу суботу, 1. октобра 2011, у Смедереву одржано је првенство Србије у бодибилдингу, боди фитнесу, боди класику и бикини моделу под окриљем ИФББ. Такмичење је било изузетно јако и квалитетно. На позорницу су изашли најспремнији, јер су ово уједно биле и квалификације за светска првенства крајем новембра. Прво, за мушкарце у бодибилдинг класику у Естонији и друго, за жене у бодибилдингу и боди фитнесу у Новом Саду.
На овом такмичењу после трогодишњег одсуства појавио се поново наш суграђанин Александар Цветковић или како га сви знају, Цвеле. Он је већ једном био првак Србије, 2007. године, а док се такмичио увек је био у самом врху овог спорта. И овога пута наступио је у својој категорији, средњој, до 80 кг и освојио треће место, иако се спремао само месец дана. Опет је доминирала његова симетрија, складност и лепо обликовани мишићи. За бољи пласман недостајала је мало већа маса и оштрија дефиниција.
На овом такмичењу Цветковић је наступио за свој Бодибилдинг клуб „Александар“ из Шапца. У њему, за разлику од других клубова, намерава да припрема само такмичаре. А да за то има легитимитет потврђују његови успеси на многим такмичењима, па и сама шампионска титула.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa