Инфо

22. април 2021.22. апр 2021.
Миран крај сезоне
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Миран крај сезоне

Меч против Боранки у Шапцу и гостовање у Зајечару које следи, чланови Медицинара виде као добру прилику да се увећа бодовни салдо и можда побољша тренутна позиција у Супер лиги. Притиска нема, опстанак је обезбеђен, плеј оф недостижан, није ни био у плановима. Боранке тренутно имау бод мање од Шапчанки, али су и дужници младог тима из нашег града, јер су га савладали у Бору у Супер лиги и Купу у дуелима где нису показали више, али су нијансе, срећа и концентрација преломили у њихову корист.
-Бор и Зајечар су екипе сличног квалитета као наша и мислим да су та два дуела прилика да освојимо четири бода. Далеко од тога да су бодови извесни, али су циљ који је достижан – истиче млади пивотмен Тамара Којић.

Рукометни семафор
Супер лига – плеј оф, 8. коло: М’ПЛАСТИКА – Раднички (КГ) 27:24.
Супер Б лига, 16. коло: Јединство (НБ) – МАЧВА (Б) 33:25.
ПЛ„Центар“ (м), 18. коло: М’пластика 2 – Раковица 30:29.
ПЛ „Центар“ (ж), 12. коло: МЕДИЦИНАР 2 – ОРК Лозница 36:27.
ПЛ „Центар“ (ж), 14. коло: МЕДИЦИНАР 2 – Космај 35:29.
ДЛ „Центар“ (м), 12. коло: МАЧВА 2 – Уб 2 20:36.


Бор је обезбедио такође опстанак, док је Зајечар, екипа која Шапчанке дочекује после поменуте утакмице, нема шансе да буде ван два најслабија тима и заједно са Младим Радником ће некадашњи шампион морати у Супер Б лигу. После ових утакмица, следе медицинару гостовања првим фаворитима за титулу Нишу, а пре тога гостовање браниоца трофеја Јагодине.
-Екипе из врха, у припреми за плеј оф. Јасно је да су искуство, као и квалитет на њиховој страни, жеље неће бити. Немамо оптерећење резултата, само обавезу да пружимо максимим и покушамо да направимо још неко велико изненађење – додаје јуниорска репрезентативка.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa