Инфо

22. април 2021.22. апр 2021.
КОРАК ДЕЛИО ОД МЕДАЉЕ
БОКС: СВЕТСКО ОМЛАДИНСКО ПРВЕНСТВО

КОРАК ДЕЛИО ОД МЕДАЉЕ

Омер Аметовић остварио два тријумфа и застао у четвртфиналу у дуелу са шампионом Азије. Семиз Аличић поражен од Шпанца. Репрезентација Србије без освојене медаље
Једна победа, само један корак делио је шабачког боксера Омера Аметовића од новог, трећег у низу одличја са највећих такмичења, но иако није из Пољске, са Светског омладинског првенства у олимпијским категоријама донео одличје, остварио је запажен учинак, био најбољи од представника Србије. Актуелни члан „Сомбора“, стартовао је тријумфом против домаћег боксера Једришака, једногласно, 5:0 у шеснаестини финала категорије до 49 кг. У борби за четвртфинале победио је Мароканца Хасаидија 4:1, а застао је у дуелу са фаворитом за титулу, шампионом Индије и Азије, Чонгтамом који га је савладао поенима, једногласном одлуком судија и то идентичним резултатом 30:27.
Други репрезентативац Србије из нашег града, Семиз Аличић, тренутно члан „Лознице“ поражен је у првом колу категорије до 60 кг. Бољи од њега био је репрезентативац Шпаније Салвадор Флорес једногласно поенима. Србију су представљала још два борца. Мемић је стигао до четвртфинала, а Цамовић је изгубио на старту.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa