Инфо

29. април 2021.29. апр 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

У ШАБАЧКОМ УДРУЖЕЊУ“ДА БУДЕМО СВИ ЈЕДНАКИ“

Млекара Шабац увеличала радост Ускрса

Млекара Шабац још једном је на делу показала да је друштвено одговорна компанија. Наиме, поводом ускршњих празника, деци ометеној у развоју, члановима Удружења „Да будемо сви једнаки“ Шабац, протеклог уторка, уручили су пакете који садрже производе млекаре и друге реквизите.

-Част нам је што на овакав начин деци можемо увеличати радост поводом великог хришћанског празника Ускрса. Њему се баш деца највише радују. Чини их лепшим и веселијим. То и нас чини задовољнијим, поготово у години јубилеја, када славимо 90 годишњицу. Понашаћемо се и даље као друштвено одговорна компанија и помагати колико можемо, рекао је овом приликом директор млекаре Шабац Драган Шашић.

Лепим речима директора придружила се председница Удружења „Да будемо сви једнаки“ Шабац, Ана Вучинић, захваљујући се на поклонима. Истакла је да Удружење постоји две и по године. Окупља 85 деце, која су из социјално угрожених породица и додала да ће им на овај начин празнични дани бити лепши и радоснији. Директору млекаре уручила је захвалницу.

Овом приликом је позвала све који желе да купе производе ових породица да то могу учинити на ускршњем базару у Шапцу, а сав приход је намењен у хуманитарне сврхе.

На велики петак у пешачкој зони града, испред поште делиће офарбана ускршња јаја.
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa