Инфо

29. април 2021.29. апр 2021.
Сузбијање ларви комараца
САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ КАБИНЕТА НАЧЕЛНИКА МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

Сузбијање ларви комараца

Мачвански управни округ је предложио три лица која ће пратити реализацију мониторинга и сузбијања ларви комараца, која су и претходне две године ангажована у овом Пројекту
Сузбијање ларви комараца на територији Републике Србије-Централна Србија, а самим тим и Мачванског управног округа, спроводиће се и у 2021. години.С тим у вези начелник Мачванског управног округ Владан Красавац, издао је следеће саопштење:

Локалне самоуправе у Мачванском управном округу ће бити благовремено обавештене о будућим активностима


“Имајући у виду значај спровођења Програма за сузбијање ларви комараца на територији Републике Србије-Централна Србија, Тим Владе Републике Србије за јединствено спровођење активности сузбијања комараца поново је одредио Министарство државне управе и локалне самоуправе за носиоца ативности спровођења потребних мера за сузбијање ларви комараца за 2021. годину, с обзиром на успешно спроведене мере у 2019. и 2020. години. Ова активност је посебно важна у ситуацији епидемије вируса Covid-19 и општег интереса заштите становништва од заразних болести на подручју Републике Србије. Мачвански управни округ је предложио три лица која ће пратити реализацију мониторинга и сузбијања ларви комараца, која су и претходне две године ангажована у овом Пројекту. Локалне самоуправе у Мачванском управном округу ће бити благовремено обавештене о будућим активностима, мерама које ће бити спровођене и терминима обављања радњи у склопу поступка сузбијања ларви комараца, у циљу благовременог обавештавања грађана о спровођењу третмана”.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa