Инфо

29. април 2021.29. апр 2021.
Непријатно изненађени
СНС:

Непријатно изненађени

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу непријатно је изненађен што је партија Заједно за Србију коју предводи бивши градоначелник Шапца, обележавање Дана града искористила тако што је покушала да понизи своје суграђане. Притом, лицемерно је да ова странка говори о медијским слободама, када знамо да управо Небојша Зеленовић, новинаре чије му се извештавање не свиђа назива “медијским плаћеним убицама”.

На Дан града Шапца, овај новопечени борац против климатских промена не крије бес према суграђанима који су му отказали поверење. Сигурни смо да му није пријало то што је нова градска власт Дан града Шапца обележила на величанствен начин. Бивши градоначелник тако никада није умео, јер је и градске манифестације приватизовао.

Председник Србије Александар Вучић заслужио је Повељу почасног грађанина Шапца. Тако су желели наши суграђани. О томе су се изјаснили на изборима. Више пута. За разлику од партије Заједно за Србију, Српска напредна странка слуша глас народа. Шапчани су на својој кожи осетили “демократију” партијских другова Небојше Зеленовића и што пре желе да забораве “људска права” петооктобарских револуционара.

Имали сте двадесет година да од Шапца направите Швајцарску, како сте обећавали. Уместо тога натоварили сте нам дугове, и држава нам сада помаже да их вратимо. Да осећате бар мало одговорности за штету коју сте направили свом граду, не бисте се оглашавали. Али јасно је да ви срама немате и користите сваки повод, и онај најлепши, да покажете колико сте кивни што сте остали без градског новца. Јер, радили сте само за своје буђеларе, а не за суграђане. Ослободили смо се од окупатора, ослободили смо се и од вас. Живео Шабац, живела Србија!
ГО СНС Шабац

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa