Инфо

6. мај 2021.6. мај 2021.
Град Шабац

Град Шабац

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ВОЛОНТЕРА

Како је доброта спасила Ускрс

Волонтери који су учествовали у овом програму своје искуство описују као веома захтевно, занимљиво, подстицајно, али и изазовно
Група волонтера Канцеларије за младе града Шапца, представила се прошлог четвртка у великој сали Културног центра, кроз представу ,,Како је доброта спасила Ускрс“. У оквиру представе изведене су: анимација и илузија (кроз циркуске уметности), рецитација ,,Ускршње јутро“, а присутни су имали прилику да уживају и у вокалу Бојане Митровић, уз пратњу гитаре.

– Желели смо да поводом најрадоснијег хришћанског празника Ускрса представимо активности наших волонтерa. Oд укупно 20 волонтерa, у програму је учествовало 14. Током протекла два и по месеца, састајали смо се три пута недељно и учестовали у припремама. У индивидуалним и групним разговорима бавили смо се интересовањима младих, њиховим жељама и активностима. Због тога ми је драго што смо на овај начин имали прилику да покажемо наше активности. Приказана је веома поучна прича, а волонтери су дали свој максимум, да све ово изгледа онако како смо и замислили – рекла је Мирјана Јањић, координатор Канцеларије за младе града Шапца.

Волонтери који су учествовали у овом програму своје искуство описују као веома захтевно, занимљиво, подстицајно, али и изазовно.

Представи су присуствовали Риста Ристић, шеф кабинета градоначелника и члан Градског већа за културу и информисање, Мирољуб Мијушковић.

Због тренутне епидемиолошке ситуације представи је присуствовао ограничен број људи.
Град Шабац

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa