Инфо

6. мај 2021.6. мај 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ОРГАНИЗОВАНА ВАКЦИНАЦИЈА У КОМПАНИЈИ “ГАЛЕБ”

Пример бриге за здравље запослених

Компанија “Галеб” је увек водила бригу о својим запосленим. Свако одсуство и боловање код нас узрокује ремећење рада, што значи и трошак. Ми чинимо све да нам запослени буду здрави и да дамо допринос томе да се пандемија што пре заврши, рекла је Наташа Марковић
Компанија “Галеб” још једном је на делу показала колико је друштвено одговорна. Дом здравља “Др Драга Љочић” и Завод за јавно здравље Шабац одазвали су се позиву руководства ове фирме и у њиховим просторијама организовали вакцинацију око 40 запослених. Један број запослених, као и руководство компаније, вакцинисали су се раније у сали Економске школе.

Наташа Марковић, генерални директор компаније “Галеб” се захвалила Дому здравља и Заводу за јавно здравље и Граду, на доброј организацији акције која је спроведена брзо и ефикасно.

-На наше и задовољство запослених који су били спремни да се одазову на вакцинацију, организована је ова акција у нашој компанији. Држава нам је омогућила да можемо да бирамо између више понуђених вакцина. Компанија “Галеб” је увек водила бригу о својим запосленим. Свако одсуство и боловање код нас узрокује ремећење рада, што значи и трошак. Ми чинимо све да нам запослени буду здрави и да дамо допринос томе да се пандемија што пре заврши, рекла је Наташа Марковић.

Фото: Глас Подриња


Запослени у “Галебу” имали су прилику да бирају између Фајзерове, “Спутњик” и Синофармове вакцине. Директорка Дома здравља др Јасмина Становић се захвалила руководству компаније “Галеб” на позиву да се вакцинација одржи код њих.

-Овде видимо како изгледа брига за здравље запослених и њихових породица. За фирму је такође важно и да радници не одсуствују са посла. Апелујемо на друге компаније да нам се јаве, ми ћемо се увек одазвати позиву. Вакцинацију спроводимо и на терену. На пункт за масовну имунизацију у Економској школи се могу и даље јавити и они који нису пријављени. Наши тимови раде сваки дан од 8.00 до 20.00 часова и организовани су тако да нема гужви ни чекања, рекла је др Јасмина Станковић.
Др Драгана Радојичић, епидемиолог Завода за јавно здравље истакла је да имају вакцине све четири произвођача.

-На Мачванском управном округу до сада је дато више од 135.000 доза вакцине. Првом дозом је вакцинисано 33 одсто, а са обе дозе 24 одсто становништва које полеже вакцинацији. Сви привредни субјекти могу да искористе прилику и јаве нам се како би се отишло у њихове просторије да се вакцинишу запослени, апеловала је др Драгана Радојичић.
M.M.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa