Инфо

6. мај 2021.6. мај 2021.
Роман номинован за Едгарову награду
Светски издавачки феномен „Опрости ми, Роуз Гоулд“
је пред нашим читаоцима

Роман номинован за Едгарову награду

Књига о којој прича цео свет, дебитантски роман Стефани Робел Опрости ми, Роуз Гоулд прави је избор за читаоце који од књиге очекују непредвидиве расплете и напетост до последње странице.

Роман се нашао на свим најрелевантнијим листама књига које се морају прочитати, номинован је за неколико престижних награда у категорији дебитантског романа, а Сандеј тајмс га описује као „запањујуће злокобан психолошки дуел“. Опсесија и освета преплићу се у судару два моћна лика. Мајка и ћерка: једна никад не заборавља, друга никада не прашта.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу Опрости ми Роуз Голд


Првих осамнаест година живота, Роуз Гоулд Вотс је веровала да је озбиљно болесна. Била је алергична на све и свашта, користила колица јер је била превише слаба да хода и практично живела у болници. Комшије су помагале колико су могле, скупљале помоћ и нудиле раме за плакање, али без обзира на то колико лекара посетила или анализа урадила, нико није могао да установи шта није у реду с њом.
Испоставило се, на крају, да је њена мама, Пети Вотс, само била стварно добар лажов. Након што је одлежала пет година у затвору, Пети је најзад слободна, али нема куда да оде, и зато моли ћерку да је прими. Читава заједница шокирана је када Роуз Гоулд пристане. Пети тврди да жели да остави све за собом и помири се са ћерком која је сведочила против ње. Али Роуз Гоулд познаје своју мајку. Пети Вотс никоме не остаје дужна.

Ако су Моја мрачна Ванеса, Дамин гамбит, Ланац, Тихи пацијент у самом врху листе ваших омиљених наслова, Опрости ми, Роуз Гоулд ће вас потпуно одушевити. Ова књига почиње тамо где би се многе сличне завршиле. Ово је прича о лажи, опсесији, освети и истини, бриљантна, аутентична, која обузима читаоца.

Роман Опрости ми, Роуз Гоулд можете купити путем сајта www.vulkani.rs

Најновији број

10. јун 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa