Инфо

20. мај 2021.20. мај 2021.
све у њиховим рукама: рк металопластика

све у њиховим рукама: рк металопластика

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

СВЕ НА ШАПЧАНИМА

Поново друга Металопластика. Две победеу последња два меча гарантују другу позицију, али следе дерби дуели. Много борбе у Панчеву. Нишлије посебан изазов
Два кола пре краја Металопластика је поново друга на табели и поново зависи само од својих наступа у борби за СЕХА место. Војводина није имала милости према Партизану и та победа је омогућила Шапчанима да тријумфом у Панчеву врате позицију два, СЕХА место пред одлучујуће дуеле. Много енергије су Панчевци узели Шапцу, морали су до победе преокретом у последња три минута, но тријумф је важан, а за одмор је довољно времена. Две победе апсолутно значе друго место, но преостала два дуела су Железничар у Шапцу и Војводина у Новом Саду, док Партизан има много лакше такмаце, Раднички у Београду и Дубочицу у Лесковцу.

Динамо – М’пластика 30:31 (14:17)
Панчево. Без гледалаца. Судије: Боричић и Марковић (оба Београд). Седмерци: Динамо 6 (3); МП 5 (4). Искључења: Динамо 10; МП 12 минута.
М’ПЛАСТИКА: Додић, Воркапић 6, Јевтић 1, Писарић 2, Срдановић 6, Миловановић, Бомаштар (11 одбрана), Иванић 1, Радисављевић, Ђукић 1, Митровић 3, Бабић 5, Тодоровић 1, Брајовић 6 (5).


Ниш је донео много проблема Металопластици, тек у полуфиналу Купа је овдашњи тим успео да их савлада ове сезоне, а сада права на грешку нема. Победа би била спортска освета и нивелација за претходне неуспехе у међусобним мечевима, јер свакако да се са Војводином није могло носити, показао је то шампионат. „Жеља“ нема никакве шансе за друго, или треће место, биће четврти на крају, но долази пун мотива у жељи за још једним великим скалпом. Тренер Теодоровић и неколико играча познају „пластичаре“ и несумњиво следи дерби, иако само једна екипа, наизглед, има такмичарски мотив. Како Партизан има бољи међусобни однос, мора шабачки клуб имати више бодова.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa