Инфо

20. мај 2021.20. мај 2021.
фото: vecteezy

фото: vecteezy

ТЕКВОНДО: ПИОНИРИ И ЈУНИОРИ

Шапчани успешни

На Првенству Србије у теквондоу за пионире и јуниоре наступило је 719 бораца из 54 клуба. Сва три овдашња клуба имала су своје представнике и остварила добре резултате.

Шампиони Србије у А категорији међу пионирима постали су: Павле Марковић и Вања Урошевић (Винер Чиви), док су међу јуниорима на највише постоље се попели Вук Матић и Немања Илић (Винер Чиви).
Вицешампиони су код пиниора: Катарина Митровић, Милица Митровић, Наталија Марковић и Павле Обрадовић (сви Шабац); Лазар Илић, Игњат Ивановић, Петар Ел Рабади, Марко Мирковић, Марко Гајић (Винер Чиви), а код јуниора: Марко Михаиловић, Стефан Ивановић, Урош Белановић, Жарко Крајишник (Шабац) и Матеја Ивановић (Винер Чиви).

Бронзу А класе заслужио је Стефан Веселиновић, пионир ТК „Шабац“.
У Б класи: Душан Спасојевић и Дуња Илијевски (Летњиковац); Матеја Лукић (ВЧ); Петар Обрадовић, Сара Илић, Дуња Макевић и Михаило Васић (Шабац) освојили су прва места. Друга су припала Карађорђу Алексићу и Јелени Марјановић (Винер Чиви); Јелени Ђурић и Сари Аврамовић (Шабац), односно бронзе: Вељко Стефановић, Новак Сундаћ и Маша Радовић (Летњиковац); Андреј Аличић, Саша Станимировићи и Јована Чолић (Шабац).

Екипно, Винер Чиви је други у мушкој јуниорској и мушкој пионирској конкуренцији, трећи свеукупно међу пионирима. Шабац је пети у мушкој јуниорској конкуренцији.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa