Инфо

20. мај 2021.20. мај 2021.
фото: рк витез

фото: рк витез

РВАЊЕ: ЈУНИОРСКО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ

Вицешампиони

“Витез” је, предвођен тренерима Иваном Гладовићем и Николом Николићем наступио са седам такмицчара на Првенству Србије у рвању Грчко-римским стилом, а у Шабац је стигло пет медаља. Само пет бодова делило је „витезове“ од великог успеха и титуле екипног првака Србије, но и вицешампионско звање представља врхунски домет. Зрењаниснки „Пролетер“ је први са 110, „Витез“ други са 105 бодова. У Кањижи се борило 95 рвача, а у екипној конкуренцији надметала су се 22 клуба.

Првак Србије постао је Илија Петровић (до 130 кг), победивши противнике из београдског “Радничког”, зрењанинског “Пролетера” и “Новог Сада”. У категорији до 67 кг боје “Витеза” су бранили браћа Гајић, овог пута до државног трона стигао је Угљеша, савладавши рваче из београдског “Железничара”, млађег брата Момчила и у финалу рвача “Партизана”. Момчило је освојио бронзу савладавши такмаца из Кикинде и Железничара.

Милош Маџаревић је освојио сребро, као и Марко Савић. У својим категоријама Шапчани су остварили две победе пре пораза у финалу.

Немања Глигорић је стартовао убедљиво на Првенству, но у четвртфиналу, у неизвесној борби, губи и остаје без медаље, а до одличја овај пут није могао ни Никола Лукић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa