Инфо

20. мај 2021.20. мај 2021.
Да балкон заблиста
Течна ђубрива за ваше изванредне биљке на тераси или у врту

Да балкон заблиста

Плантелла Цвет је јединствено ђубриво на тржишту, уз храњива обогаћено је и органском компонентом из морских алги као и са 11 витамина који активирају бујно цветање до јесени. Користи се трећина мерице-чепа, или 15 мл на две литре воде. Као резултат добићете формирање више цветних пупољака, биљка ће боље подносити сушу и биће једрија, док ће цвет бити интензивније боје
Предстоји нам време уређења башти и блакона. Које цвеће одабрати, како их комбиновати и на крају како цвећа треба неговати да Ваш балкон заблиста.

Једноставна употреба
Плантелла има у свом асортиману висококвалитетна течна ђубрива за све врсте биљака са доказаном учинковитошчу. Можете се одлучити да на свом балкону или тераси гајите биљке које цветају, шармирају лепим лишћем , или да гајите саксије са цитрусима, а неки од вас ће одабрати да свој балкон украсе орхидејама. За шта год да се одлучите, Ваше биљке можете прихранити Плантелла течним ђубривима. Лака су за употребу – количину ђубрива дозирамо чепом као мерицом.

Садња мушкатли
У саксије и посуде за цвеће посадити мушкатле, а при садњи користите Плантелла специјално ђубриво за мушкатле са саставом НПК 6-5-10 и микроелементима. Течно ђубриво осигурава бујно цветање у јакрим бојама, подстиче правилан развој корена и јача отпорност на стрес.



Витамини и активатори цветања
Након 3 – 4 недеље летње цвеће потребно је дохранити једном недељно. Плантелла Цвет је јединствено ђубриво на тржишту, уз храњива обогаћено је и органском компонентом из морских алги као и са 11 витамина који активирају бујно цветање до јесени. Користи се трећина мерице-чепа, или 15 мл на две литре воде. Као резултат добићете формирање више цветних пупољака, биљка ће боље подносити сушу и биће једрија, док ће цвет бити интензивније боје. Због састава аминокиселина и витамина цветнице ће бити отпорније на болести и инсекте, али и на ниске и превисоке температуре. Ако имате претежно зелене балконске биљке употребите Плантелла Лист, који подстиче здрав раст корена и блиставо зелено и здраво лишће, нахрањено витаминима и алгама. Истраживањем у независним лабораторијима доказано је, да ће се након 1. месеца прихрањивања Плантелла Цветом показати 30% више цветних изданака. Плантелла Цвет и Лист омогућују до 50% веће разрастање корена него обична ђубрива на тржишту.

Цитруси или орхидеје
Ако више волите медитерански врт на балкону, требаће вам Плантелла Специјално ђубриво за цитрусе за убрзан раст, цветање и родност са посебно прилагођеним саставом НПК 10-5-15 и додацима. Повољно делује на раст, цветање и производњу шећера , као и на богат род.
За љубитеље орхидеја - раскошна цветајућа орхидеја може се постићи и одржавати са Плантелла Специјалним ђубривом за орхидеје. Довољно је да 10 мл ђубрива дозирамо једноставно поклопцем у 1л воде и тиме залијемо субстрат. Биљка ће добити више цветних изданака, а редовна прихрана осигурава бројне цветове и бујније цветање.

ПР

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa