Инфо

20. мај 2021.20. мај 2021.
ФБ страница: Председник општине Богатић-Милан Дамњановић

ФБ страница: Председник општине Богатић-Милан Дамњановић

КЛЕЊЕ

Нова саобраћајна сигнализација

У уторак је у Клењу, у центру села, на раскрсници, у улицама Попа Цветина и Дринској, почело постављање нове саобраћајне сигнализације, знакова и брзинских дисплеја и измештање постојећих небезбедних пешачких прелаза. После завршетка ових радова, прелази се у Богатић, у улицу Војводе Степе, у зону основне школе „Мика Митровић“, где су у претходном периоду уочени огромни проблеми.

-Неизоставни део сваког насељеног места су хоризонтална и вертикална сигнализација. Општином Богатић сваке године пролази све више путничких возила и тешких камиона. Стога, безбедност учесника у саобраћају мора бити подигнута на виши ниво, а одржавање путне привреде постављено као приоритет.
Сваки знак, било да је у питању вертикална или хоризонтална сигнализација има важну и незамењиву улогу за све учеснике у саобраћају, а нарочито се то односи на зоне школа.

Верујемо да ћемо на овај начин подићи свест о свим опасностима и ризицима у саобраћају и значајно допринети већој безбедности свих учесника, а нарочито најмлађих као најрањивије категорије. Такође, овим путем упућујемо апел свим возачима моторних возила да се придржавају свих прописаних ограничења и забрана које предвиђају позитивни законски прописи наше земље у овој области- наведено је на званичној ФБ страници Председника општине Богатић, Милана Дамњановића.
ФБ страница: Председник општине Богатић-Милан Дамњановић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa