Инфо

27. мај 2021.27. мај 2021.
Sabac.rs

Sabac.rs

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ У ДОБРИЋУ

НОВИ ПРОЈЕКТИ ЗА ШАПЧАНЕ

Својим доласком у Добрић, председник Вучић обећао је наставак радова на путној инфраструктури, али нагласак је на водоводној и канализационој мрежи
Председник Републике Александар Вучић, заједно са министром финансија Синишом Малим и министром грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томиславом Момировићем, у суботу је посетио село Добрић. Недавно је на овом делу територије града Шапца асфалтирана деоница пута Шабац – Богосавац – Добрић – Цуљковић – Радовашница у дужини од 19,2 километра. Ова инвестиција вредна је 366 милиона динара и финансирана је средствима Путева Србије.

инвестиција вредна је 366 милиона динара и финансирана је средствима Путева Србије


Приликом посете, председник Вучић обећао је изградњу пута кроз Маове у дужини од 3,3 километра, израду пројекта канализационе мреже, чија ће покривеност са првобитно планираних 60 одсто бити увећана на 80 одсто подручја града Шапца, а отпочеће и припрема пројекта за ширење водоводне мреже. Председник Вучић истакао је да ће се радити комплетан асфалт, најбољи могућ, и да садашња Србија мора да се разликује од оне у којој је постојало крпљење рупа на путевима. Градоначелник Шапца др Александар Пајић захвалан је председнику Вучићу на посети и несебичној подршци коју пружа грађанима Србије.

Sabac.rs


,,Сарадња са председником Александром Вучићем и министрима у Влади Републике Србије интензивирана је у последњих неколико месеци. У рекордном времену и врхунским квалитетом урађен је пут на деоници Шабац – Богосавац – Добрић – Цуљковић – Радовашница у дужини од 19,2 километра, и то је тек почетак.
Својим доласком у Добрић, председник Вучић обећао је наставак радова на путној инфраструктури, али нагласак је на водоводној и канализационој мрежи.
Sabac.rs

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa