Инфо

27. мај 2021.27. мај 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Сани Оптик:

Добитник Националне награде за друштвено одговорно пословање “Ђорђе Вајферт” за 2021.годину

У протеклих годину дана обавили смо преко 50.000 бесплатних провера вида и слуха, сервисирања и подешавања оптичких и слушних помагала. Поносни смо на наше колеге у целом систему Сани Оптик-а, које су дале безрезервну подршку реализацији пројекта када је било најтеже
Компанија Сани Оптик добитник је овогодишњег престижног признања Привредне коморе Србије за допринос друштвено одговорном пословању, кроз реализацију пројекта “Нова нормалност, превентивно деловање у очувању здравља вида и слуха”.

“Сврха пројекта базирана је на компанијској мисији, која подразумева пружање могућности бесплатне и безбедне провере вида и слуха широј друштвеној заједници, указивање на значај очувања здравља, али и на последице оштећења и губитка вида и слуха, ако се контроле одлажу због актуелне ситуације са пандемијом.

Бити лидер на националном тржишту подразумева огромну одговорност према друштвеној заједници, зато ова награда за нас представља додатни мотив да наставимо са спровођењем компанијске мисије


У протеклих годину дана обавили смо преко 50.000 бесплатних провера вида и слуха, сервисирања и подешавања оптичких и слушних помагала. Поносни смо на наше колеге у целом систему Сани Оптик-а, које су дале безрезервну подршку реализацији пројекта када је било најтеже”.
Националну награду за друштвено одговорно пословање Ђорђе Вајферт Привредна комора Србије додељује још од 2007. године. Основни циљ је да се подрже компаније које спроводе одговорну пословну политику према запосленима, животној средини, локалној заједници и целокупном тржишту.
“Сани Оптик је данас највећи ланац оптика у Србији који послује кроз малопродајну мрежу од 62 центра за вид и слух у 44 града у Србији и Републици Српској. Преко 200.000 задовољних клијената у нашој Лоyалтy бази широм Србије, показатељ су међусобног поверења које смо градили готово седам деценија. Бити лидер на националном тржишту подразумева огромну одговорност према друштвеној заједници, зато ова награда за нас представља додатни мотив да наставимо са спровођењем компанијске мисије, односно да знањем и експертизом стварамо свет у којем ће свако да ужива у слушању и гледању живота без ограничења”, рекао је председник компаније Бранко Нинковић.



Награда је признање лауреатима, али и подстицај осталим организацијама да осим поштовања законске регулативе, као подразумеваног минимума, додатним активностима друштву, локалној заједници и животној средини враћају више од оног што од њих узимају.

„Стратегија развоја компаније базирана је на континуираном расту, ширењу пословних капацитета, кроз нове инвестиције и запошљавања. У протеклих годину дана отворено је чак 13 нових центара за вид и слух у Врању, Пожеги, Богатићу, Пироту, Бечеју, Убу, Петровцу на Млави, Параћину, Зајечару, Кули и Београду, што је омогућило преко 100 нових радних места. У малопродајној мрежи Сани Оптик-а тренутно ради преко 300 експерата за вид и слух, док ће се тренд упошљавања наставити и у текућој години”.
ПР

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa