Инфо

27. мај 2021.27. мај 2021.
Олимпијске наде на Церу
Здрави и фит клинци

Олимпијске наде на Церу

Преко 300 малишана и њихових родитеља из Шапца и Земуна протекле суботе боравило на Церу. Са такмичења сви отишли као победници
У организацији „Здравих и фит клинаца из Шапца“, прошле суботе на Церу се окупило око 200 „олимпијских нада“. Поред малих Шапчана, на полигону спретности су се нашли и Земунци, полазници школице спорта „Спортић“. Организатори тврде да су сви такмичари на играма „Олимпијске наде“ показали одличне резултате и завидну физичку спремност, те су сви отишли кући са медаљама.
По речима Владимира Пантелића, тренера и оснивача школице спорта „Здрави и фит клинци“, циљ оваквих сусрета је да се деца узраста од три до десет година усмере ка спорту и здравим навикама.



-Усмерени смо на игру и дружење. Кроз овакве активности, њима забавне, активирају и правилно развијају цело тело. Упоредо са спортским духом боравком у планини код младих нараштаја се рађа и посебан однос према природи. Након такмичења учесници игара, њихови родитељи и тренери ишли су у шетњу до врха Цера, где су се упознали са историјом планине, њеним биљним и животињским светом- истакао је Пантелић и најавио следеће такмичење за јун месец и Сремске Карловце.

Т.Т.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa