Инфо

27. мај 2021.27. мај 2021.
Опозиција нуди куле и градове
Саопштење за јавност

Опозиција нуди куле и градове

Шабачка опозиција у сарадњи и по угледу на Драгана Ђиласа, окупља се, ових дана, око бившег градоначелника Небојше Зеленовића. По превазиђеном моделу, доскорашњи градски челници нуде куле и градове, вероватно и сами свесни да неће ни доћи у прилику да их народ прозове за неиспуњена обећања. Обећавати је лако из опозиције, али они одлично знају да никада више неће бити на власти ни у Шапцу ни у Србији.

Сетили су се из Заједно за Србију да решавају питање Косова и Метохије и воде земљу у Европску унију и бољи живот. И све то може у три корака, у три тачке, или бар тако агитују по градовима, док их грађани зачуђено посматрају. Тужно је и смешно у исти мах, јер да су умели да решавају државна питања за која се сада „препоручују“, вероватно не би ни били бивши.

Сетила се шабачка бивша власт да им треба слободна телевизија, са квалитетним програмом да би имали квалитетније изборне услове. А шта је емитовала Телевизија Шабац, каква је била у Зеленовићево време и на какве је гране спала, то нико не помиње. Од силне слободе, новинари су се одавно разбежали. Преосталих неколико људи егзистенцијално је угрожено јер им плате касне месецима. Да ли би и нова телевизија, слободна и ослобођена, прошла исто тако, запитаће се сваки иоле информисани грађанин Шапца.

Једино питање које је дуги низ година интересовало бившу власт у Шапцу, било је колико одборника има већина у локалном парламенту. И наравно, кључно питање било је колико одборник кошта. Нагађали су се као да тргују јајима на пијаци, понављали изборе да намакну цензусе, формирали одборе, цепали и отимали странке и групе грађана...

Али избори су били и прошли, а суд народа је неумољив. Непобитно је, Српска напредна странка најјача је политичка снага у Шапцу и рејтинг јој не заостаје за осталим деловима Србије.

Гради се мост на Сави, као и аутопут који ће кроз Мачву повезати Војводину и Семберију. Чак и да је ово једини пројекат државе у западној Србији, имало би шта да се памти, али није. А док се озбиљни политичари баве градњом путева и мостова, Зеленовићева екипа нека слободно отвара телевизије, игра се избора и предизбора...

Шабачка опозиција је, да се разумемо, доскорашња власт која је народу дозлогрдила. Узалуд покушавају да се преруше у борце за слободу и правду јер људи их познају и по неслободи и по неправди.
Александра Делић повереник Савета за информисање Градског одбора СНС у Шапцу

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa