Инфо

3. јун 2021.3. јун 2021.
најбољи стрелац: в. воркапић

најбољи стрелац: в. воркапић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА ПЛЕЈ ОФ

Треће место на крају

На крају Првенства Србије, Металопластика је освојила трећу позицију. Као и први, тако и други део плеј офа окончала је са два пораза и своје место у СЕХА лиги је препустила Партизану. У Новом Саду је могла до изненађења, али још једанпут је искуство Новог Сада пресудило. Доминантна Војводина је завршила домаће такмичење са, у збиру 23 победе и једним ремијем у 24 рунде, а са Куп такмичењем, 26 победа и једним ремијем. Партизан је други, следе Металопластика и Железничар.

Војводина – М’пластика 35:33 (16:15)
Слана Бара. Без гледалца. Судије: Стојковић (Ниш) и Николић (Лесковац). Седмерци: Војводина 1(1), МП 6 (4). Искључења: Војводина 5, МП 4.
ВОЈВОДИНА: Ковачевић, Милић, Мирковић, Прибак 2, Вуковљак, Веркић 1, Миљковић, Миленковић 10, Подунавац, Арсенић, Рађеновић, Ратковић 2, Станковић 1, Николић 9, Шотић 8, Бабић 2.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Додић, Воркапић 12 (3), Јевтић, Срдановић 3 (1), Мирковић, Миловановић, Бомаштар (6 одбрана), Антонијевић, Иванић 4, Радисављевић, Ђукић 1, Митровић 1, Бабић 7, Брајовић 5, Дошен.


Стицај околности је такав да сезона једино није окончана за Металопластику. Очекује је двомеч са Вардаром у осмини финала СЕХА лиге, термин још није познат. Војводина је у овом такмичењу још раније елиминисана од Татрана..

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa