Инфо

10. јун 2021.10. јун 2021.
посета заменика председника општине владимирци милорада милинковића, општини лепосавић и каменици на косову и метохији

посета заменика председника општине владимирци милорада милинковића, општини лепосавић и каменици на косову и метохији

ПОМОЋ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Братска атмосфера у Лепосавићу

Поклони су подељени у ОШ Лешак а овенчана и обећањима нове помоћи, већ колико ко може
Три године негује општина Владимирци посету Косову и Метохији и месту Лепосавић. И овог пута заменик председника Милорад Милинковић је предводио екипу која је ишла у поход да помогне браћи:
Однели смо лаптоп у вредности од 50 хиљада динара и једно дечије сањарење претворили у стварност. Радује ме што смо били у одабраном друштву које су чинили градови Београд и Ужице и осамнаест општина. Посебно је био дирљив гест председника Србије господина Александра Вучића који је поклонио мобилне телефоне деци најугроженијој и гледати радост која се тешко може описати, био је презадовољан Милинковић.

У топлој атмосфери пријема који само браћа могу приредити остаје за памћење тим домаћина на челу са председником општине Лепосавић Зораном Тодићем и човек широке руке Миодраг Радовановић из Ибарске Каменице који је значајно помогао грађењу цркве у овом месту. Подсећамо да је и општина Владимирци помогла са 50 хиљада динара. Поклони су подељени у ОШ Лешак а овенчана и обећањима нове помоћи, већ колико ко може.
С.К.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa