Инфо

10. јун 2021.10. јун 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ОДРЖАН ПЕТИ TUNINGSHOW У ШАПЦУ

Рекордан број учесника и добро расположење

Бројна такмичења, обуке, размене искустава и полигон спретности који су специјалност тзв. “тјунерима”, били су разлог више за добро расположење
Целодневни програм за љубитеље четвороточкаша Tuning Show у недељу је на Старом граду у Шапцу окупио људе из целог региона. Учесници из готово свих земаља бивше Југославије, пету годину за редом долазе у Шабац, како кажу, место пријатељства како би на једном месту уживали у правом ауто шоу спектаклу.

Пети по реду TUNINGSHOW окупио је рекордан број учесника, а лоше време није било знак и за лоше расположење. Напротив, бројна такмичења, обуке, размене искустава и полигон спретности који су специјалност тзв. “тјунерима”, били су разлог више за добро расположење.

-И ове године подршку овој манифестацији, пружила је Туристичка организација града Шапца у чијем календару манифестација се налази Tuning Show који на један афирмативан начин Шабац ставља на аутомото карту Србије кроз промотивне садржаје аутомобилизма и безбедности у саобраћају - рекла је Нађа Глигорић, в.д. директора ТОШ-а.

Фото: Глас Подриња


Чланови Tuning Club Sabac су активни током целе године, а једна од активности клуба јесу и хуманитарне акције за које је право време - увек, јер и сами кажу “Људи, пре свега!” и тога се држе. Овогодишњи Tuning Show је уједно био и хуманитарна подршка нашем суграђанину Стефану Димитрићу за кога су се прикупљала средства у оквиру фондације Буди хуман.

Веома важан подсетник, за одговорност и пажњу у саобраћају били су чланови Савета за координацију послова безбедности у саобраћају на путевима на територији града Шапца, Сандра Мићић и Славиша Савић који су учествовали на овој манифестацији у оквиру кампање “Млади и безбедни”. Возачима али и многобројним посетиоцима кроз разговор су предочене последице и опасности вожње под дејством алкохола и тешких дрога уз помоћ симулатора као што су пијане наочаре, а едукативни промотивни материјал подељен је посетиоцима овог скупа. Јер “Живи за игру, не играј се животом”!
Туристичка организација Града Шапца

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa