Инфо

10. јун 2021.10. јун 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

АКЦИЈА КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ

Процветао плато на Тркалишту

Волонтери Канцеларије за младе данас су садили цвеће на платоу у улици Проте Смиљанић, испред бројева 54 и 56. Садницама је оплемењено неколико жардињера, а акцију је подржао и ЈКП “Стари град”.
-Ово је једна од наших бројних активности, а циљ је улепшати и оплеменити наш град. Позвао бих све суграђане који могу да на овај начин озелене све оне делове града којима недостаје цвећа и биљака. Сваки мали допринос значиће много за изглед нашег града, рекао је Андреј Пакљанац, ученик трећег разреда Економске школе “Стана Милановић” и волонтер Канцеларије за младе.

Координаторка Канцеларије за младе, Мирјана Јањић, која и сама живи у овом крају, покренула је акцију. Овом приликом се захвалили ЈКП “Стари град”, као и донатору из Јаловика, пољопривреднику Драгану Обреновићу и управнику зграде Бојану Илићу.

Фото: Глас Подриња


-ЈКП “Стари град” нам је донирало 125 литара хумуса и велики број биљака. То је значајна донација и захвалила бих директору Николи Беговићу који је био отворен за сарадњу, са циљем да оплеменимо овај простор и улепшамо један део града. Када сви допринесемо по мало ето резултата, за један бољи и лепши град, за Шабац који волимо, рекла је Мирјана Јањић.

Директор ЈКП “Стари град” Никола Беговић сматра да се ради о одличној идеји Канцеларије за младе и изразио је задовољство што могу да пруже подршку младим људима да реализују своју идеју.

-Било би добро да се овакве активности прошире по граду и да пробудимо свест код наших суграђана да уколико желе нешто слично да ураде да нас контактирају. Задовољство ће нам бити да наш град учинимо још лепшим, рекао је Беговић.
M.M.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa