Инфо

10. јун 2021.10. јун 2021.
Успех ученика Школе  примењених уметности

Успех ученика Школе примењених уметности

Талентовани ученици Школе примењених уметности у претходном периоду вишеструко су награђивани за своје успехе.

Прва награда за младог Бориса
На четвртом фото-конкурсу под називом „Разгледница из школске библиотеке“, који је за ученике основних и средњих школа расписало Друштво школских библиотекара Србије, у категорији ученика средњих школа, прву награду освојио је ученик другог разреда Школе примењених уметности Борис Чекић, а на истом конкурсу похваљена је и ученица четвртог разреда Дуња Поповић.



Прво место за Јовану
На 19. Смотри ћириличке писмености – Читај лепо пиши 2021, на конкурсу за најбољи школски писмени задатак, прво место освојила је ученица првог разреда Школе примењених уметности Јована Средић, док је друго место освојио ученик трећег разреда Александар Петровић.
Конкурс за најбољи школски писмени задатак, за најлепши рукопис у писменом задатку и за ћириличку калиграфију, готово две деценије за ученике основних и средњих школа у Србији, расписује Народна библиотека “Стојан Трумић“ из Титела.



Са Републичке смотре 12 награда
На 25. Републичкој смотри ликовног стваралаштва за ученике средњих школа, ученици Школе примењених уметности постигли су велики успех :

- у области калиграфија - прво место освојила је Даница Кузмановић, друго место Ксенија Јевтић, треће место Анђела Ђурић;

- у области графика - прво место припало је Димитрију Васићу, друго место Марку Јанковићу, треће место Јовани Туфегџић;

- у области фотографија - прво место освојила је Анђела Јерковић, друго место Душан Станојловић, треће место Ксенија Опанковић;

- у области цртеж - прво место припало је Јовани Степановић, друго место Дејани Шобић док је треће место освојила Јелена Мијаиловић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa