Инфо

10. јун 2021.10. јун 2021.
Неизвесне МОЛ
ФУДБАЛ: НИЖЕ ЛИГЕ

Неизвесне МОЛ

У наредна два викенда биће познати сви одговори на фудбалска питања нашег краја, а многи су извесни или се назиру већ сада. Рађевац је очекивано славио у Љигу, 8:2 и ове суботе, на свом терену, против Младости из Прњавора има меч лопту. Победа би обезбедила титулу и прославу века клуба у Српској лиги. Само кикс Рађевца отвара могућност Слоги да победом у Ваљеву донесе трећи ранг у Богосавац.

Кикс Дрине у Новом Селу, широм је отворио врата Церу из Петковице за другу узастопну промоцију. Пет бодова више, три кола пре краја делују недостижни. Нада Дрине је Слога из Липничког Шора која дочекује Цер за викенд. У Бадовинце стиже прежаљена Младост (ПП).



Међу чланови међуопштинског ранга, све је јасно у групи Јадар где је Мали Зворник већ прославио повратак у пети ранг, док се назиру шампоиони у грапама Мачва и Поцерина. У Мачви Липолист и Милиционар воде борбу и неизвесно је два кола пре краја. Дели их три бода, а Липолист у последњем колу гостује у Белотићу. Међу поцерцима Трешњевка има два бода више и меч мање од Радничког из Коцељеве. Уколико победи у Драгињу за викенд, подиже пехар.

Неизвесна ће бити борба за опстанак о којој више у наредном издању. Од резултата у Српској лиги, зависе и судбине спаса у нижим ранговима. Треба подсетити да су од такмичења током сезоне одустали: Премијер (Бадовинци), Церић (Миокус), Језеро (Амајић), Азбуковица (Црнча), сви чланови шестог ранга српске фудбалске пирамиде.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa