Инфо

17. јун 2021.17. јун 2021.
Милан Ђенадић нови председник
Изабрано ново руководство Спортског савеза Шапца

Милан Ђенадић нови председник

Поверење некадаљшњем кајакашу, данас кајакашком тренеру. Предводи Управни одбор од осам чланова. Изабран и нови надзорни одбор, на позицији генералног секретара без промене. Задатак унапређење спорта, од рекреативног до професионалног, као и спортске инфраструктуре
Скупштина Спортског савеза Шапца изабрала је ново руководство, председника, управни и надзорни одбор. Одлуком делегата, у наредном мандатном периоду ССШ предводиће некадашњи кајакаш, освајач највреднијих признања у овом спорту и садашњи кајакашки тренер Милан Ђенадић. На изборној скупштини Ђенадић је добио подршку да предводи осмочлани управни одбор.
-Част и одговорност за мене, требаће ми времена да напредујем у свом раду, али ми је задовољство што сам на челу младог тима спремног да уложи труд и време како би спорт у Шапцу, иначе на високом нивоу, достигао још виши степеник. Желимо да будемо репрезенти на нивоу републике, поуздани партнери других спортских организација, да унапредимо инфраструктурне услове на нашем подручју и што већи број младих укључимо у спорт - изјавио је Милан Ђенадић.

"Глас Подриња"


Функцију генералног секретара Савеза и у наредне четири године обављаће Дејан Поповић.
-Савез је спортска породица која окупља 127 спортских организација, више од 6.000 спортиста и својим радом је поставио озбиљне темеље развоја и унапређења спорта у Шапцу и укључивања што већег броја грађана у област спорта. Најбројнији смо по броју организација које окупљамо у Западној Србији и међу најорганизованијим у држави - навео је Поповић.

"Глас Подриња"


Спортски савез и Град су партнери на путу унапређења спорта и одржавања високог нивоа области по којој Шабац препознају у целој држави, али и шире.
-Нови управни одбор чине млади људи из спорта и ново руководство, уз секретара коме је поверен нови мандат, постављен је нови печат, нова креација у раду ове организације. Када говоримо о спорту, није реч само о врхунском, већ и о школском и рекреативном спорту, бројним манифестацијама које је Шабац организовао и које ће организовати и у свему томе Савез има изузетно важну улогу. Од срца честитам изабраним кандидатима и верујем да ће својим радом додатно унапредити функционисање Спортског савеза Шапца - рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

"Глас Подриња"


Управни одбор од данас чине: Филип Пејовић, доскорашњи капитен ФК Мачва, сада помоћник у стручном штабу ове екипе; Митар Павловић, бивши рукометаш, данас рукометни тренер, Бранислав Јовичић, некадашњи боксер Мачве, данас председник шабачког боскерског клуба, Борко Антонић, тренер у атлетичара АШК Темпа, Ненад Срећковић, тренер у Теквондо клубу „Винер Чиви“, Трајко Давидовски, председник Шаховског савеза Мачванског округа, Милена Спасојевић, професор у Шабачкој гимназији и тренер у Гимнастичком клубу „Ками“, као и Сања Никшић, председница Спортског удружења „Ника“.

Нови управни одбор чине млади људи из спорта и ново руководство, уз секретара коме је поверен нови мандат, постављен је нови печат, нова креација у раду ове организације


Надзорни чине: Сретен Радовановић, члан Извршног одбора Општинског фудбалског савеза Шабац и Фудбалског савеза Мачванског округа; Бранко Филиповић, директор Центра за стручно усавршавање и Лепа Чворић, тренер у Гимнастичком клубу „Слобода“.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa