Инфо

17. јун 2021.17. јун 2021.
„Девојка А“
Трилер који одузима дах

„Девојка А“

Психолошки трилер Девојка А одмах по објављивању постао је бестселер и налази се на самом врху листа најчитанијих књига Нјујорк тајмса и Сандеј тајмса. Ово је једна од оних књига која ће, на самом крају, шокирати своје читаоце.

Лекс Грејси не жели да размишља о својој породици. Не жели да размишља о одрастању у Кући ужаса својих родитеља. И не жели да размишља о себи као о Девојци А: оној која је побегла. Када изгуби мајку и наследи породични дом, под њеним се ногама поново отвара понор прошлости. Са својом сестром Иви намерава да Кућу ужаса претвори у нешто добро. Али прво мора да се суочи са браћом и сестрама – и незамисливим детињством које су имали.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу Девојка А


Вулкан први пут објављује књигу ауторке Абигејл Дин, али наслови који су јој енергијом, карактерима и причом слични су Ланац, Тихи пацијент, Човек од кестена, Девојка из воза. Роман Девојка А засад ће бити објављен у 33 земље, а ускоро ће доживети и екранизацију, под редитељском палицом Јохана Ренка.
Бриљантно написан, експлозиван трилер неочекиваних обрта фасцинирао је истинске љубитеље жанра. Не губите време, поручите књигу путем сајта www.vulkani.rs већ данас.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa