Инфо

13. октобар 2011.13. окт 2011.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

РЕЗЕРВИСТИ ДОНЕЛИ БОДОВЕ

ФК “РАДНИЧКИ-СТОБЕКС“ - ФК „МАЧВА“ 0:2 (0:0)
Клубци, 07.10.2011.године. Игралиште ФК „Раднички-Стобекс“ Гледалаца 1.000. Главни судија: Широки Зоран (Смедерево). Помоћне судије: Рачић Марко (Петровац на Млави) и Маринковић Небојша (Смедерево). Стрелци: 0:1 у 73.минуту Д.Живановић; 0:2 у 85.минуту Милутиновић. Жути картони: Дишић у 20.минуту, (ФК “Раднички-Стобекс“); Радовановић у 10.минуту, Б.Живановић у 42.минуту и Милинковић у 55.минуту (ФК “Мачва“).
ФК “Раднички: Дивљаковић, Тодоровић, Симић, Јевтић, Андрић, Дишић, Мијаиловић, Јовановић (од 90.минута Зебић), Матић (од 75.минута Трифковић), Новаковић, Лазаревић(од 89.минута Матић Ф.).
ФК “Мачва“: Радукић, Лујановић, Пејовић, Ђукановић Б.Живановић, И.Радовановић, Милутиновић, Тарабић, Милинковић (од 66.минута Д.Живановић), Гаврић (од 90.минута Панић), Ковачевић (од 85.минута Драгићевић).
Ослабљена неиграњем А.Радовановића, Лазића, Самуровића, Ристивојевића, Вуковића, Зарића, Н.Гаврића, као и напуштањем клуба од стране Гајића, ФК “Мачва“ је у Клубцима, предвођена Ђукановићем и резервистима (Лујановићем, Милутиновићем, Милинковићем, П.Гаврићем, Д.Живановићем), пружила неупоредиво бољу игру у односу на игру у Лајковцу. Сада само можемо да се питамо: Како би било да је било?
На увек тешком гостовању код посебно мотивисаних играча из Клубаца, ФК “Мачва“ је после равноправног првог полувремена успела да уласком Д.Живановића (постигао један и почео акцију код другог гола) у другом полувремену потврди квалитет, те победом и освајањем три бода остане у трци за прво место.
Најбољи играча ФК“Мачве“ свакако је био Ђукановић, али ни у ком случају не треба потценити допринос и осталих играча, пре свих искусног И.Радовановића, који је целу утакмицу одиграо са боловима у леђима, као и младића пониклих у млађим селекцијама ФК“Мачве“.
Екипа ФК “Радничког-Стобекс“ по приказаној игри не заслужује високу позицију на табели и ако настави са оваквим играма сигурно је очекује борба за опстанак. Иначе, домаћини нису били у прилици да врше познати притисак на судијску тројку, јер није било ни једне спорне ситуације.
Што се тиче суђења, можемо слободно рећи да овакво суђење свака екипа на гостовању може само да пожели.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa