Инфо

17. јун 2021.17. јун 2021.
чланови елите: омладинци ФК Мачва

чланови елите: омладинци ФК Мачва

ФУДБАЛ: ОМЛАДИНСКА ЛИГА

МАЧВА У ЕЛИТИ

Сениори нису успели да се спасу елиминације, кадети се нису прославили наступима у Квалитетној лиги, али ће сезону 2020/21. по добром памтити омладинци Мачве. После четири године, шабачки омладинци ће наступати са најбољим одговарајућим селекцијама у Србији захваљујући победи у Јагодини 1:0 у реваншу баража за попуну елите, после ремија у Шапцу, без голова. Огњен Мијаиловић је донео велики успех екипи коју предводи Драгослав Костић Коле.

-Мислим да сам најсрећнији човек у граду после овог успеха. Толико сам желео да успемо у походу на елиту и бескрајно сам захвалан мојим момцима што су испоштовали све што смо договорили и омогућили да се радујемо. У Шапцу је недостајало енергије коју смо овде показали и заслужили смо успех. Честитке и свима у клубу, изузетно значајно за Мачву је да има тим у највишем рангу – рекао је тренер омладинаца Костић.

Интересантно је да је и последњи меч Мачве у претходном периоду у елити био баш против Јагодине када су Шапчани победили 4:2 у последњем колу сезоне 2016/17. Стрелци су онда били Брана Марковић два пута, Вујчић и Лука Пејовић.

Шапчани су били ове сезоне најубедљивији шампиони регионалних омладинских лига, освојили су у својој 86, што је 27 више од првог пратиоца, остварили су низ од 15 узастопних победа. Кроз бараж, за највиши ранг квалификовао се и Земун.

МАЧВА: Ф. Самуровић, Јовановић, М. Самуровић, Сладојевић, Пантић (Макивић), Суботић, Мијаиловић, Павић, Панић, Тримановић, Тонковић (Ристановић)

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa