Инфо

17. јун 2021.17. јун 2021.
Циљ – прелазни рок без одлазака
РУКОМЕТ: ЖРК МЕДИЦИНАР

Циљ – прелазни рок без одлазака

После бронзане медаље на Првенству Србије за рукометашице до 16 година, Медицинар и дефинитивно одлази на летњу паузу, до 2. августа када следи окупљање екипе и почетак кондиционих припрема за наредну сезону. Наравно, на паузи су играчице, а руководство гради састав за шампионат 2021/2022. Уколико буде у складу са жељама, не би смео бити турбуленатн прелазни рок.

Искусна некадашња репрезентативка Сара Гаровић вратила се из Бекамента у Медицинар и баш у линији где је квантитет најмањи, донела и квантитет и квалитет за наредну сезону. Уколико се у тим током сезоне врати и Ана Радовић, много алттернатива ће се отворити у бековској линији. Нова ангажовања су могућа у случају одлазака, но идеја клуба је да задржи комплетан тим од претходне сезоне.

-Волели би да ове девојке остану на окупу, не само наредне сезоне, већ што дуже. Обострана жеља није упитна, међутим, с обзиром да многе девојке одлазе на студије од октобра, тражимо модус да се обавезе ускладе. Образовање је изузетно важно и тражимо начин да не буде нико пред избором спорт или студије, већ да се на оба поља остварују и развијају – истиче тренер Сандра Колаковић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa