Инфо

24. јун 2021.24. јун 2021.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

НАЈБОЉИ ЂАЦИ ДОБИЛИ НАГРАДЕ

Председник општине Љубовија Милан Јовановић уручио је награде вуковцима и ђацима генерације Средње школе „Вук Караџић“ и Основне школе „Петар Враголић“. Председник је ученике примио у свом кабинету заједно са директорима школа и разредним старешинама.

Вуковци су награђени таблет рачунарима и књигом „150 година варошице Љубовија“, док су ђаци генерације уз књигу добили лаптоп рачунаре.

Јовановић се захвалио ученицима на марљивом и преданом раду истакавши да су ова деца највредније што Љубовија има. Председник им је пожелео пуно успеха у даљем школовању и поручио да је будућност Љубовије у њиховим рукама.

Најуспешније матуранткиње Средње школе „Вук Караџић“ су Тамара Ђуровић и Јелена Јаковљев, а за ђака генерације проглашена је Тамара Ђуровић.

Ученици са најбољим успехом у Основној школи „Петар Враголић“, представници на бројним такмичењима, успешни спортисти, вредни и талентовани, носиоци Вукових диплома за ову школску годину су: Ивана Полић, Вања Ђоковић, Дуња Митровић, Ања Милановић, Ивана Перић и Алекса Тешић. За ђака генерације проглашена је Вања Ђоковић.
Ljubovija.info

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa