Инфо

24. јун 2021.24. јун 2021.
Kirgiz побрдио  у трци „Тројице“
ТРЕЋИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ У БОГАТИЋУ

Kirgiz побрдио у трци „Тројице“

Доста радости Трећег тркачког дана на хиподрому Коњичког клуба „Мачванин“ у Богатићу, одржаног протекле недеље по веома топлом времену, приредио је Kirgiz, брзоноги ждребац Аимина Алића, са Конкољем у седлу, који је први прошао кроз циљ у трци „Тројице“, категорије два на 1800 метара. Будући да је Келн била друга, а тренер им је Бојан Шендековић, вишеструки шампион Србије, с правом се може рећи да је ово био његов тријумф, поготово када се има у виду да ове године за трке припрема 58 коња. Тек трећи је био, помало фаворизовани Salah al Din.
У првој трци Меморијал Раде Даничића, категорије пет за двогоде коње на 1100 метара победила је Ankara, коју је јахао Сакић, власништво Адамовића. Друга је била Keep Oueally са Николићем у седлу, власништво Стефана Угљешића, док је трећа кроз циљ прошла Shila са Конкољем, Николе Радојчића.
Друга трка овог дана „ДПС Клас груп Клење, категорије четири за трогоде коње без пласмана у груп и листед тркама, на 1400 метара, донела је доста радости младом одгајивачу тркачких коња из Дубља Драгану Бојчићу и његовим навијачима. Наиме, прва кроз циљ прошла је његова Gloria Gold, са Љубомировићем. И поред готово несносне врућине међу великим бројем љубитеља овог динамичног спорта, наступила је права ерупција ведрог расположења. Друго место припало је Maks Maksiju са Милојевићем у седлу, а треће грлу Red Women са Мешетовићем.
У трећој трци ЈКП Богатић, хандикап четири са трогоде и старије коње на 1600 метара победила је Ikar pik са Љубомировићем, власника Ивана Суботића, друга је била Kingly lady са Конкољем, а трећи Allokator у чијем седлу је био Мешетовић.
Брзи коњи су приредили доста узбуђења бројној пиблици на хиподрому у Богатићу и у четвртој трци овог дана под називом „Свечана сала Милано“, категорије три за четворогода и старија женска грла. Победила је Border War. Друга је била Pietraia, а трећа Wizardess.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa