Инфо

24. јун 2021.24. јун 2021.
Нова вртешка на игралишту
РАДОСТ ЗА МАЛИШАНЕ У МИШАРСКОЈ ОСНОВНОЈ ШКОЛИ

Нова вртешка на игралишту

Уз већ постојећи тобоган, љуљашке и клацкалице, малишани сада имају и вртешку, комплет за пењање и балансирање. Тиме је омогућена додатна забава и побољшани су услови за здрав и несметан развој 55 ученика од првог до четвртог разреда и 25 предшколаца који похађају школу у селу Мишар
У дворишту Основне школе „Јеврем Обреновић“ захваљујући компанији „ЛУКОИЛ СРБИЈА“ и уз подршку представника Месне заједнице „Мишар“ отворено је игралиште за децу. Уз већ постојећи тобоган, љуљашке и клацкалице, малишани сада имају и вртешку, комплет за пењање и балансирање. Тиме је омогућена додатна забава и побољшани су услови за здрав и несметан развој 55 ученика од првог до четвртог разреда и 25 предшколаца који похађају школу у селу Мишар.



ВД директора школе Јасмина Богојевић захвалила се на овом хуманом гесту и представници компаније директорки за персонал Ани Јанковић уручила пригодан поклон - ликовни рад ученице Саре Бајић. Посебним програмом ученици и њихове учитељице топло су се захвалили представницима компаније „ЛУКОИЛ СРБИЈА“ на донацији справа и помоћи у реализацији пројекта проширења дечјег игралишта. Представници локалне заједнице су се такође захвалили компанији и изразили спремност да и они наставе да дају подршку у побољшању услова школовања ђака из сеоске средине. Најрадоснији моменат је био када су деца добила дозволу да се несметано радују и играју на новоотвореном игралишту.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa