Инфо

1. јул 2021.1. јул 2021.
Поклони за најбоље
ПРИЈЕМ ВУКОВАЦА НА ВИДОВДАН

Поклони за најбоље

Ову школску годину основну школу завршило је 12 “вуковаца” док их је у средњој било двоје са свим петицама. Најбољи међу основцима је Никола Којадиновић који планира да упише смер машински техничар за компјутерско конструисање са којег долази и ђак генерације у Средњој школи, Немања Андрић
Традиционални пријем најбољих основаца и средњошколаца код председника општине одржан је у понедељак, на Видовдан, у сали општинске управе.
Присутне је најпре поздравио начелник надлежног одељења Миодраг Тадић и честитао свима на постигнутом успеху, како ђацима тако и њиховим професорима и родитељима.
–Претходни период био је заиста тежак али сте показали да је могуће и у таквим околностима постићи добар резултат- рекао је Тадић.

Осим књига које су добили на поклон, најбољи ученици ће отпутовати и на једнодневни излет и потпуно бесплатно до краја сезоне уживати на коцељевачком базену


Честитке за досадашња постигнућа у образовању, уз жељу да у будућности буду још бољи, свршеним основцима и средњошколцима, носиоцима Вукове дипломе, упутио је и председник општине Коцељева Душан Илинчић.
Он је изразио наду да ће велики број ученика одлучити да остане у својој општини и у њој настави средње образовање, али да ће се и они који одлазе на факултете, након успешног студирања вратити.
Директорка ОШ “Мића Станојловић” Соња Поповић потврдила је да скоро сваке године око 90 одсто свршених основаца упише неки од смерова у Средњој школи у Коцељеви, те да ће, по свему судећи, тако бити и ове године.
–Најбољи ученици, чули смо и данас, су се одлучили да у највећем броју своје образовање наставе овде, а сарадња са нашом средњом школом је дивна- оценила је Поповић и додала да радује чињеница што су прелиминарни резултати завршних тестова бољи у односу на пробне.
Ову школску годину основну школу завршило је 12 “вуковаца” док их је у средњој било двоје са свим петицама. Најбољи међу основцима је Никола Којадиновић који планира да упише смер машински техничар за компјутерско конструисање са којег долази и ђак генерације у Средњој школи, Немања Андрић.

Најбољи ученици, чули смо и данас, су се одлучили да у највећем броју своје образовање наставе у Коцељеви


–Завршио сам Средњу школу у Коцељеви и овај период ће ми заиста остати у лепој успомени. Имао сам подршку свих у систему и заиста није било тешко постићи све што је потребно како бих понео титулу ђака генерације. Свима бих препоручио да, уколико немају битно другачије афинитете и жеље, упишу нашу средњу школу јер, уколико сте довољно заинтересовани, она нуди одлично образовање. Драго ми је што сам данас видео да се велики број “вуковаца” одлучио да изабере неки од смерова у Коцељеви као и што ће мој колега по титули из основне школе конкурисати за упис на смер машински техничар за компјутерско конструисање- изјавио је Немања Андрић који се нада да ће успети да обезбеди место на Машинском факултету у Београду.
Осим књига које су добили на поклон, најбољи ученици ће отпутовати и на једнодневни излет и потпуно бесплатно до краја сезоне уживати на коцељевачком базену.
Ђаци генерације су, поред тога, на дар од општине Коцељева добили лаптоп рачунаре.
В. Бошковић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa