Инфо

1. јул 2021.1. јул 2021.
Банкарске услуге на „клик“ – још брже, лакше и повољније
Активирајте електронско банкарство

Банкарске услуге на „клик“ – још брже, лакше и повољније

Желите ли да платите рачун, али напољу пада киша? Потребан вам је кредит, а не стоји вам се у реду? Желите све ово да обавите онлине, али не знате како и потребна вам је консултација? Ништа лакше! Комерцијална банка омогућила је својим клијентима да једноставним коришћењем апликације за електронско банкарство својим новцем располажу - било када и било где.
Које банкарске услуге су вам на располагању „из фотеље“?
Плаћање рачуна никада лакше, док код куће чекате омиљену серију, или почетак утакмице
За почетак, оно што обављате сваког месеца, јесте плаћање рачуна или пребацивање средстава. Уз еБанк сервис Комерцијалне банке, који је доступан седам дана у недељи, 24 сата, можете на брз, једноставан и сигуран начин да обавите све финансијске трансакције. Од провере стања и промета на текућим и штедним рачунима, обављања свих врста безготовинских трансакција, до интерног преноса средстава између динарских и девизних рачуна – све у само неколико „кликова“.
Питајте банку, без одласка у банку!

Комерцијална банка омогућила је својим клијентима да једноставним коришћењем апликације за електронско банкарство својим новцем располажу - било када и било где


Стручна консултација банкарских службеника такође је могућа онлине! КОМеЦентар сервис вам омогућава да комуницирате са запосленима у експозитури разменом порука, видео позива или тако што ћете дати приступ оператеру вашем рачунару како би вам помогао у вези са неким функционалностима електронског банкарства.
Добили сте одмор, иде вам се на море већ у понедељак? Потребан вам је кеш кредит?
Одлазак у експозитуре не подразумева се ни за подношење захтева за кеш кредит. Напротив, и ова финансијска услуга се може остварити онлине, уз додатне погодности попут ослобођања надокнаде за обраду кредитног захтева или административне забране. То значи да сада до одобрења за позајмицу можете доћи једноставним попуњавањем захтева и прилагањем потребне документације.
Дакле, погодности електронског банкарства су бројне, а свакако ће их у будућности бити још и више. Док чекамо нове услуге које ће нам олакшати свакодневни живот, остаје да се упознамо са услугама које су нам већ сада доступне на www.kombank.com, а које са собом доносе брзину, поузданост и једноставност.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa